DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka

2009. szeptember 06.
4.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A legendás LucasArts-kalandjátékok hosszú sorát (Monkey Island, Maniac Mansion, Zak McKracken...) jegyző Ron Gilbert már jó ideje munkálkodik a DeathSpank nevezetű alkotáson.

2008. januárjában társult a független csapatként funkcionáló Hothead Games brigádjával, hogy közös erővel végleges formára alakítsák a programot. Bár a termék azóta sem került az érdeklődők kezei közé, a mostani PAX-on eldurrogtatott videó és az ebből kiragadott képek alapján jó úton járnak a fejlesztők.

Legutóbb szinte pontosan 1 évvel ezelőtt írtunk ezeken a hasábokon a DeathSpankről, azóta számos dolog változott benne, amelyek közül a legjelentősebb az, hogy nem epizodikus formában fog megjelenni, hanem egy összefüggő, több mint 15 óra játékidővel kecsegtető alkotásként. A műfaja továbbra is akció-szerepjátékként van meghatározva, ennek köszönhetően beszélgetésekre, megoldandó küldetésekre és rejtvényekre, karaktertápolásra, gyakásra, több mint 100 fajta fegyverre és páncélra számíthatunk betöltése után. A szintlépéseket, a lootolást, az új képességek felfedezésének örömét a nagy mennyiségű humor teszi feledhetetlenné (legalábbis a készítők szándékai szerint). Mindez adódhat az NPC-k kinézetéből, dialógusaikból, az ellenségek személyiségéből, de akár a szándékosan eltúlzott animációkból is. A rajzfilmszerű grafika is erre segít rá, a loading felirat felvillantása nélkül.

Az egyjátékos mód mellett lesznek multiplayer, valamint kooperatív opciók is. A DeathSpank 2010. során érkezik közénk, a kiadott közlemény szavait idézve "olyan sok platformra, hogy felsorolni is nehéz". Az biztos, hogy a PC, X360, PS3 szentháromság nem marad ki a szórásból, a többi egyelőre a jövő zenéje.
#tv#

DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 2. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 3. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 4. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 5. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 6. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 7. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 8. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 9. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 10. kép


DeathSpank: Képeken és videón Ron Gilbert játéka - 11. kép

DeathSpank nevezetű alkotáson.'>
nincs még hozzászólás

DeathSpank
3.570 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja