Death Stranding TGS 2019 trailer

2019. szeptember 12.
7.2591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy dolgokra készül Hideo Kojima a Death Stranding kapcsán a ma induló Tokyo Game Show 2019-en, ahol várhatóan egy minden eddiginél alaposabb és tartalmasabb gameplay videóból ismerkedhetünk meg a játék sajátosságaival.

Bár a mozgóképre sem kell már túl sokat várni, a Kojima Productions mégis úgy döntött, hogy bemutat egy friss Death Stranding trailert, ami bár magából az alkotásból nem sokat mutat meg, de némi őrület mellett három központi szereplőt felvonultat, így Sam Bridges (Norman Reedus) nevű főhősünk mellett ott lesz Amelie (Lindsay Wagner) és Die-Hardman (Tommie Earl Jenkins) is.

Ha már tűkön ülve vársz a beígért gameplay demóra, az alábbi trailer egy kicsit könnyíthet a várakozáson, noha a Death Stranding végleges változatának megjelenése még odébb van egy kicsit, arra november 8-án számíthatunk - kizárólag PS4-en.

Nézd nagyban ezt a videót!



Death Stranding kapcsán a ma induló Tokyo Game Show 2019-en, ahol várhatóan egy minden eddiginél alaposabb és tartalmasabb gameplay videóból ismerkedhetünk meg a játék sajátosságaival.'>
3 hozzászólás

totyak

5 éve,

Hentes írta:
Minden elemében állatul néz ki, de még mindig nem tudom mi lesz ez! röhögő smiley
Pontosan ugyanezt érzem. Biztos van értelme, de még lehet azoknak is nehezen fog kiderülni, akik majd játszani fogják. Kicsit talán nagyot akart dobni Kojima. Mondjuk az tuti, hogy kajálni fogja a nép.

válasz erre

Gólem

5 éve,

Nagyon várós de tényleg.

válasz erre

Hentes

5 éve,

Minden elemében állatul néz ki, de még mindig nem tudom mi lesz ez! röhögő smiley

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja