Death Stranding: az első részletek Hideo Kojima új játékáról

2016. június 14.
4.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Sony E3-as konferenciáján hivatalosan is bejelentették Hideo Kojima legújabb játékát, összességében azonban nem sok minden derült ki róla az első trailerből, így Geoff Keighley úgy határozott, hogy kikérdezi egy kicsit terveiről a mestert.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy Kojima-san még nem talált megfelelő grafikus motort a játékhoz, és azt is megtudtuk, hogy Guillermo Del Toro ebben a projektben nem kap szerepet, illetve Ludens, a stúdió korábban bemutatott páncélos figurájának sem lesz köze a játékhoz.

A Death Stranding mindemellett sok akciót tartalmaz majd, érdekessége pedig az lesz, hogy a játékosok az indítás után néhány órával arra eszmélhetnek fel, hogy egy egészen más alkotással játszanak, mint amibe korábban belekezdtek.

Sajnos a sztori és a koncepció egyelőre még titok, ami részben annak is köszönhető, hogy Kojima azt szeretné, ha az emberek a trailer alapján spekulálgatnának egy kicsit. Egyelőre még titok a főhős neve is, de arra sem derült fény, hogy a The Walking Dead sztárja csak a trailerben szerepelt-e, vagy a játékon belül is helyet kap majd? A játék megjelenésére Kojima szerint ugyanakkor még sokat kell várnunk.

Az alkotó beszélt továbbá a címválasztásról is, amit szabad fordításban "halott zátony" néven illethetnénk. Az alkotó elmondta, hogy amikor egy tengerpartra sok delfin vagy bálna sodródik ki, amelyek még élnek, azt hívják élő zátonynak.

Ha viszont a part tele van halott tengeri állatokkal, akkor az a halott zátony, amivel arra kívánt utalni a játék címével és a trailerrel, hogy valami, amit a világ megszült, egy szinten megrekedt. Poszt-apokaliptikus dologra gondolunk...

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

venoman

4 éve, 7 hónapja és 15 napja

Keveset mutat de ebből a kicsiből a stílusa miatt szerintem brutál lesz

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 7 hónapja és 18 napja

Nekem eddig nem nagy szám...

válasz erre

totyak

4 éve, 7 hónapja és 18 napja

Kojima mindig nagyot álmodik és mindig nagyon tudja kelteni a feszültséget a titkolózással. Én egyelőre semmit nem remélek a játéktól.

válasz erre

zender

4 éve, 7 hónapja és 19 napja

"a sztori és a koncepció egyelőre még titok" - na ez egy nagy probléma...

válasz erre

rDAVE

4 éve, 7 hónapja és 19 napja

Én jól meglennék The Walking Dead sztárok nélkül...

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2016
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profilja