Deal of the Week: Geometry Wars: Retro Evolved 2 a heti akcióban

2010. április 06.
1.6861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Deal of the Week akció hétről-hétre újabb kedvezményekkel árasztja el az Xbox 360 konzollal rendelkező játékosokat, és a tegnapi napon is egy ilyen promócióról kaptunk hírt, a hét igazán nagy ötlete ugyanis nem más lett, mint a Geometry Wars: Retro Evolved 2.

A Bizarre Creations műhelyében elkészült arcade játékot az akció keretein belül laza féláron, avagy 800 helyett, mindössze 400 MS játékpontért cserébe teheted virtuális kosárkádba, illetve konzolod merevlemezére, ahol cirka 40 MB-ot foglal majd el.

A kiváló szórakozást nyújtó, a régi időket maximálisan megidéző Geometry Wars 2 vált tehát a hét ajánlatává, amely az Xbox LIVE egy sokat keresett címe, lehetőségei között pedig az egyjátékos mód mellett egy komoly multis támogatás is helyet kapott, lévén a HD grafika mellett 1-4 játékos kooperatív ütközetekben is megmutathatjuk, hogy melyikünk figyelt jobban matematika órán, amikor a geometriáról esett szó. Továbbra se feledjük, a Deal of the Week akciósorozat csak a Golden tagok számára érhető el!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja