Deal Of The Week: A hétre egy FIFA 09 add-on jutott

2009. augusztus 10.
1.7731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hamarosan véget ér a Summer Of Arcade, de a Deal Of The Week promóció egyelőre megállíthatatlanul törtet előre és szórja a kedvezményeket hétről-hétre.

Újra hétfő van, ennek megfelelően egy újabb Xbox Live-os tartalmat vehetnek, tölthetnek a redmondi konzol tulajdonosok olcsóbban az eredeti áránál. Mától egy hétig a focis tábort éri a szerencse, azon belül is a FIFA-sok aktivizálják magukat, ugyanis a tavalyi felvonáshoz kapcsolódik az akció, konkrétabban annak Ultimate Team add-on-jához.

A letölthető extrát mától egy hétig lehet kedvezményesen lekönyörögni az Xbox Live Marketplace-ről, a megszokott 800 Microsoft pont helyett mindössze négyszázért, ami haverok, tesók, sőt barátok közt (ez vót' itten a reklám nem fizetett helye) is ötven százalékos megtakarítást jelent. Újra és újra elregéljük, hogy a Deal Of The Week promócióban meghirdetett árakat csak és kizárólag a Gold előfizetői státusszal rendelkezők érvényesíthetik, a Silver tagoknak az eredeti áron jár az adott tartalom. Az Ultimate Team expanziónak egyébként egy demója is fellelhető, amellyel öt azaz 5 darab triál meccset zavarhatunk le ingyen és bérmentve. Jó vásárlást, jó letöltést, sávszélességet és focizást kívánunk és persze kitartást a tízes számozású szezon megjelenéséig.


Deal Of The Week: A hétre egy FIFA 09 add-on jutott - 2. kép

1 hozzászólás

Shade

15 éve, 10 hónapja és 23 napja

Jaaj, hány focis játék jön még ki! Ez kb már a 4. lehet ami idén kijön.

válasz erre
FIFA 09
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja