Dead To Rights: Retribution: Európában is, az Atari jóvoltából

2009. február 25.
1.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Dead To Rights sorozat idén egy reboot-tal folytatódik, derült ki nem rég a Namco Bandai bejelentéséből.

A Retribution alcímet magán viselő alkotást a brit illetőségű Volatile Games fogja kivitelezni és egy totális újraindulásnak, megújulásnak szánják azt. Az Atari bejelentette, hogy megszerezte az európai kiadási jogokat, így már eldőlt, hogy nálunk is megjelenik a kiváló, hibrid-akció anyag legújabb installációja. A franciák egyelőre nem jelentettek be megjelenési dátumot.

Idén már az öreg kontinensen is hozzáférhető lesz a megújulást célkeresztbe helyező Dead To Rights felvonás, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra. Lesznek új játékelemek Jack Slate rendőrtiszt és - hűséges eb társa a bajokban -, Shadow közös kalandjában kitolva a korábban megkedvelt akció élményt.

Grant City-t elárasztja a kapzsiság, a bűn és a korrupció, dolgunk, hogy felszámoljuk a törvényellenes cselekményeket, tesszük mindezt egy megújuló, hybrid combat system segítségével. Lesznek masszív tűz és ökölpárbajok, fedezékből való vak lövöldözés, emberi pajzs használata, valamint fegyvereltulajdonítás, speciális lefegyverező mozdulatokkal.

Jack Slate közelharcban is jelesre vizsgázik, a kombók és counter támadások nagy tudora akár ököllel is megvédi a törvényt, ha szükséges. A játék során nem csak Jack-et, de társát, a négylábú Shadow-t is irányításunk alá vonhatjuk, akár harcról, akár olyan helyekről legyen szó, amelyeket kétlábú humán hősünkkel képtelenek volnánk megközelíteni.

A történetből kiderül, hogy miként lettek társak, Jack Slate és Shadow. Változatos akció van ismét kilátásban, amolyan interaktív hollywood-i, bűnügyes action mozira hajazó momentumokkal, Jack és Shadow idén visszatérnek, hogy védelmezzék a metropolisz törvényeit. Pontos dátum egyelőre nincs, de még bőven hallunk felőle a megjelenéséig. Maradjatok velünk!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaPatrik94 profiljaManiac profilja