Dead Space: Animációs képregény vol. 1.

2008. április 23.
6.0031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sikeresen rátettük a mancsunkat a játékkal párhuzamosan készülő animációs képregény első fejezetére, melyet odabent megosztunk Veletek.

Az Electronic Arts és Starz Media jóvoltából most Ti is szemtanúi lehettek az eredeti képregény és az októberben érkező játék összekötő láncszemének, az animációs képregény első felvonásának. Az animáció pontosan ott ragadja meg a történeti szálat, ahol a képregény abbahagyta és átvezet minket az EA Redwood Shores játékának kezdeti történéseibe.

A story egy futurisztikus bánya űrhajóra, az USG Ishimura-ra fókuszál, mely egy távoli ásatási helyszínen egy régóta szunnyadó idegen életforma invázióját szabadítja akaratnul magára. A fedélzeten szolgálatot teljesítő személyzet magára van utalva, hogy valahogy épségben túlélje a nyakukba zúduló, nem várt, pokoli csapást.

A játék egy harmadik szemszögű, túlélő horror lesz, számtalan vérfagyasztó és idegfeszítő jelenettel, mely PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik, hozzánk előreláthatólag október végén. Íme tehát a képregény és a játék közötti átvezető kapocs, az animált comic első epizódja, mely teljes formájában feltehetőleg a játék debütálásának idejében fog bemutatkozni. Tekintsétek meg alant, vagy töltsétek le magatoknak az alábbi linkre kattintva.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Dead Space Animated Comic Episode 1.
nincs még hozzászólás

Dead Space
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaWickedSick profiljawazko profiljamarco profiljaImperator profiljaNozomi profiljaStarjumper profiljagery1113 profilja