Dead Space 2: Még megfontolja az Electronic Arts a PC-s verziót

2010. február 11.
1.6541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Derült égből villámcsapásként érte a PC-s játékosokat az a meghökkentő információ, miszerint az illetékesek nem készítik el a Dead Space 2 PC-s verzióját, ellenben a két nagy, illetve a két kis kézi konzolra legyártják majd.

Az első rész személyi számítógépeken is nagy sikereket aratott, így az Electronic Arts döntését egyáltalán nem értettük, pláne azok után, hogy a hivatalos bejelentéskor a PC is ott virított a platform-felhozatalaban. A mai napon azonban, ha nem is megfordult az a bizonyos kocka, de jó hírek érkeztek.

Az Electronic Arts egyik magas beosztású embere ugyanis úgy nyilatkozott néhány külföldi újságíró, ezirányú kérdéseire, hogy megfontolják még azért a PC-s Dead Space 2 érkezését, ám semmi többet nem tud elmondani ezzel kapcsolatban. A határozott elutasításnál azért mégis jobban tetszik nekünk ez a nyilatkozat, így a fanatikusok annyit tehetnek, hogy petíciókat indítanak, háborognak minden arra alkalmas fórumon, és öklüket rázva követelik a játék PC-s változatát. Másképpen ezt már nem lehet srácok!

Dead Space 2 PC-s verzióját, ellenben a két nagy, illetve a két kis kézi konzolra legyártják majd.'>
1 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 5 hónapja

Nekem az első része sem nyújtott túl sokat, mert még az elején egy ajtónál elakadtam. De azért biztos nagy játék, ha ennyire dicséritek, és a 2. része sem lehet majd rosszkacsintó smiley

válasz erre
Dead Space 2
4.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások