Dead Rising 2: E3 Trailer

2009. május 31.
2.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bár nagy bánatunkra a Dead Rising 2 prezentáció sajnos elmarad Los Angeles-ben, azért egy videó belefér a Capcom-nál a futtatására.

Keiji Inafune-san nem vehet részt az eseményen, és mivel rajta kívül senki sem ismeri olyan behatóan a készülő címet, így inkább nem is cipelik magukkal az expóra, pedig a játékot nem Japánban és még csak zömmel nem is japánok készítik, helyettük a kanadai Blue Castle Games dolgozik az immáron multiplatform folytatáson a kezdetektől, természetesen a Capcom jeles emberkéinek bevonásával.

Az első rész főhőse már a múlté, jön helyére Chuck Greene, aki a Las Vegas ihlette Fortune City-ben szembesül a terjengő kór újabb, nem kívánt mellékhatásával, élőhalottak özönlik el a szerencsejátékok fellegvárát. Mi a cél? A túlélés mindenek felett, eszközökben pedig ilyenkor nem válogat az ember fia. Láncfűrész, szarvasagancs, játékautomata, rulettkerék és minden számunkra mozdítható tárgy könnyedén válhat fegyverré. Az újabb videó kevésbé mozgalmas, mint a korábbi volt, megnézni azért mindenképp érdemes.

#tv#
Dead Rising 2 prezentáció sajnos elmarad Los Angeles-ben, azért egy videó belefér a Capcom-nál a futtatására.'>
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 3 napja

hogy kell oda menni a volágok harc játékhoz

válasz erre
Dead Rising 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja