Dead Rising 2: Case Zero: Egy elkeseredett apuka története

2010. július 22.
2.5221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom a mai napra virradóra végre pontos részletekkel látta el a Dead Rising 2 előzményeit elmesélő Case Zero alcímre keresztelt alkotást, ami kizárólag az Xbox 360 konzollal rendelkezők kiváltsága lesz majd valamikor ősszel.

Az elbeszélésből kiderült, hogy a játék nem egy Dead Space: Ignition-féle lehúzás lesz, hanem egy megható történettel, sok akcióval, és az alapprogramtól nem túl eltérő játékmenettel rendelkező darab, amit betöltve egy elkeseredett apuka, Chuck Greene történetét élhetjük majd át.

Chuck komoly bajban van, hiszen lányát megharapta egy élőhalott. Ahhoz, hogy ne változzon át zombivá, 12 óránként be kell adnia neki egyet a Zombrex nevű készítményből, aminek hirtelen lába kél, amikor hősünk autóját egy benzinkúton ellopják. Így tehát megindul a hajsza, hogy 12 órán belül visszaszerezzük a vakcinákat, máskülönben szeretett lányunk örökre élőhalottá változik. A Dead Rising 2: Case Zero egyelőre datálás nélkül létezik, de a projekt producere, avagy Keiji Inafune megerősítette, hogy az alapjáték előtt egy hónappal számíthatunk majd az érkezésére, tehát feltehetően valamikor szeptember magasságában.
2 hozzászólás

Vendég

7 éve, 4 hónapja és 27 napja

je

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 25 napja

Wtf

válasz erre
Dead Rising 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja adambalonyi profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaReichert Viktor profilja