Dead Rising 2: A Capcom nagyokat hallgat...

2009. február 10.
1.7441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sokakat feltüzelt a tegnapi bejelentés, köztünk minket is alaposan, pedig valljuk be őszintén, minden volt, csak oltári meglepetés nem.

A sajtóanyag rövidre és meglehetősen hézagosra sikerült, rengeteg fontos információt nélkülöz, nem tudjuk mikorra várhatjuk, nem ismert hogy mikor szándékoznak egy hozzávetőleges dátumot adni neki, sőt azt sem, hogy hol láthatjuk először élőben, leplezetlen valójában. Külföldi kollégáink a hiányzó darabok nyomába eredtek.

Sajnos mindhiába. A Capcom makacsul hallgat a Dead Rising 2 részleteivel kapcsolatban, választ nem kaptunk a kérdésekre, illetve igen, csak lohasztóakat. A tegnapi sajtóanyagból kiderült, hogy új helyszínen, egy újabb szerencsétlen helyzetbe került főszereplővel csapunk a lecsóba, Fortune City-ben, a szerencsejátékok fellegvárában.

Az első képek alátámasztják előzetes várakozásainkat, még több és bizarrabb tárgyakat csapkodhatunk a folytatásban a tóduló élőhalottak buksijaihoz. Rulettkerék, baseball ütő, elektromos gitár és egy vadóc terepmoci bukkant fel, mint a potenciális fegyverazenálunk egy kicsiny darabkája.

Reméltük, hogy a feltüzelt kedélyek után mára kicsivel többet is sikerül kirángatni a Capcom illetékeseiből, de sajnos a csend beszél helyettük, ami nem túlzottan informatív. Mikor? Hol? Hogyan? Válaszra váró kérdések, amelyek feltevődtek, de egyelőre kielégítetlenül hagyták kíváncsiságunkat. Jön PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, valamikor...
nincs még hozzászólás

Dead Rising 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja