Deadpool játékot készít az Activisionnek a High Moon Studios

2012. július 15.
1.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kurrens Transformers játékokról elhíresült High Moon Studios-ról már korábban kiderült, hogy egy Marvel licenc alapján fognak videojátékot készíteni a jövőben, de legnagyobb meglepetésünkre a Comic Con expó alkalmából bejelentették, hogy nem egy, hanem rögtön két Marveles alkotás is fortyog boszorkánykonyhájukban.

A Hit Monkey adaptáció ugyebár néhány héttel ezelőtt már mindenki előtt lelepleződött egy teaser oldal segítségével, de amint az a Comic Con Marveles standjánál kiderült, egy Deadpool videojáték is készülődik a háttérben.

Deadpool karaktere ugyan nem a legősibb Marvel szereplők közül való, első megjelenése ugyanis 1991-ben történt, de azóta az egyik legkedveltebb hőssé lépett elő és aki valaha is találkozott már képregényekkel, az minden bizonnyal róla is hallott egyet és mást.

Sajnos a játékról egyelőre semmiféle információnk sincs, így sem végleges címe, sem egyéb jellemzői nem ismertek, de bízunk a High Moon Studios szakértelmében, hiszen csináltak ők már csodát a Transformers univerzummal is.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 11 napja

Nekem is!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 11 napja

Jó lesz ez az biztos! Nekem tetszenek a munkáik!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 11 napja

Mondjuk nekem a Transformers játékok pont nem tetszettek...wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja