Dead or Alive: Paradise - Ez nem egy szoftpornó

2010. február 28.
4.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Már többször beszámoltunk a Dead or Alive: Paradise című játék alakulásáról, ugyanis mostanában ez az alkotás verte ki a legtöbb embernél a biztosítékot.
Advertisement

A dúskeblű pixellányok PSP-n való térhódításának kezdetét eddig homály fedte, de most a Tecmo Koei elindította a hivatalos honlapot, így már tudjuk a megjelenési dátumot. A produktum érdekessége, hogy most nem csak a vízi sportokat próbálhatjuk ki, hanem felújított bevásárló- és egyéb hasznos tevékenységet is belepakoltak a programozók. A különféle kaszinó játékok - ha az ígéreteknek hinni lehet - számos kellemesen eltöltött órát fog okozni azoknak, akik beruháznak a termékre.

Az elmúlt hónapokban erősen kritizálták a szoftvert, mert túlságosan sok benne az erotikára buzdító utalás. Ezért Yoshinori Ueda megtörte a csendet és nyilatkozott remélve azt, hogy végre el tudja hallgattatni az elégedetlenkedőket.

,, Természetesen nem véletlenül választottuk a lányokat alkotásunkhoz. Szerettük volna bemutatni eme gyönyörű nemet konzolon is. Nem értem, hogy miért lenne ez ennyire nagy baj. Nincs fedetlen kebel, nem szexelnek a játékban a karakterek. Nem szerettük volna megalázni a nőket, így az efféle kijelentéseket kikérem magamnak. A Dead or Alive Paradies nem egy szoftpornó játéknak álcázva. Aki nem hiszi, az vegye meg, amikor megjelenik és rádöbben...,,

Nos, 2010. április 2-án kiderül, hogy pontosan mely réteg is fogja élvezni a lányok kecsesen ringó kebleit.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

nyelvnyújtó smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profilja