Dead Space FPS... Hogy hangzik? - Co-op is lesz a Dead Space 3-ban?

2011. november 30.
2.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amikor 2008-ban ez EA megheggesztette third-person-os túlélő-horrorjátékát, önnön műfajának egy mérföldkövét hozta létre, a sci-fi horrorok élen járó képviselőjét.

A legenda megszületett, és a Dead Space-t övező siker természetesen nem hagyja, hogy a vállalat búcsút vegyen tőle, sőt! Egyes pletykák szerint az EA meglehetősen furcsa ágakra szeretné bontani a címet; olyanokra, amelyeknek csengése egyesekben talán aggodalmat kelt. Nem csoda: az "FPS" és a "szimulátor" jelzők első hallásra cseppet sem férnek meg a Dead Space-szel. Sőt, második hallásra sem.

Kétségtelenül nagy potenciál rejlik a Dead Space franchise-ban. Ezt bizonyítják az eme témában készült animációs filmek, a képregények, na meg persze a regény is. Csakhogy a Kotaku egyik belső embere szerint az EA ennél merészebb spin-offokra is áldását adja majd a közeljövőben.

A forrás szerint nem kizárt, hogy hamarosan tanúi lehetünk egy Dead Space FPS-nek, illetőleg világra jön egy repülős alkotás is. A besúgó hozzátette, hogy miután ezek a címek elkészültek, a Dead Space "egy Uncharted-szerű játék" irányába orientálódik.

Persze, jelenleg a Dead Space 3-ra helyeződik a hangsúly, amely "továbbra sincs lefújva", s amely a Kotaku értesülései szerint a co-op földöntúli örömeivel is szolgálni fog. Isaac majdani kalandjáról mindmáig úgy tudjuk, egy jégbolygón, nevezetesen a Tau Volantis-on játszódnak majd.
4 hozzászólás

Braddock

13 éve, 5 hónapja és 13 napja

Szerintem meg ez pont úgy jó ahogy eddig is volt nem kéne megbolygatni!Attól még ha megcsinálják meg fogom nézni mit alkottak!kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 13 napja

Tudnék értékelni egy Dead Space fps-t... Bármikor vevő vagyok rá!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 14 napja

Király lenne! Remélem megcsinálják!

válasz erre

marco

13 éve, 5 hónapja és 14 napja

Nekem azért beleférne a DS fps, sőt!mosolygó smiley

válasz erre
Dead Space
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja