Dead Space 3: Feloldható játékmódok és érkező DLC-k

2013. január 30.
3.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Steve Papoutsis a Visceral Games hivatalos honlapján egy igencsak tartalmas bejegyzést hagyott maga mögött a Dead Space 3-mal kapcsolatban, amiről kiderült, hogy a későbbiekben több DLC csomag is várható a játékhoz, amelyekkel egyelőre még szigorúan titkos kiegészítő történetekkel fogják ellátni Isaac Clarke kalandjait.

A kérdéses bővítmények már a premiert követő hetekben elérhetővé válnak és szinte biztosak lehetünk benne, hogy kivétel nélkül fizetős tartalmak lesznek.

Steve mindemellett elmondta, hogy a játék keretein belül többféle feloldható játékmódot találhatunk majd. Ezek között helyet kap a New Game, ami nyilván nem szorul magyarázatra, minden fejlesztés és a teljes arzenál elérhetővé válik általa.

Mellette választható lesz azonban a Classic Mode - elsősorban az első Dead Space rajongóinak szánva, craftolás nélkül, kizárólag az egyjátékos élményre fókuszálva -, a Pure Survival Mode - az ellenfelek csak erőforrásokat dobnak, de se lőszert, se életerőcsomagot -, valamint a Hardcore Mode, ami az igazi mazochisták kiváltsága lesz, tehát egy lövés, egy halál, ami természetesen elsődlegesen a főhősre lesz igaz. Sovány vigasz ez a PC-s változat egyszerű konzolporttá minősítését követően.
4 hozzászólás

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

Ez jó hír!

válasz erre

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

dlc-bol sose eleg!

válasz erre

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

Jöhetne már!

válasz erre

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

Legen új játék meg folytatás a többi lényegtelen

válasz erre
Dead Space 3
9.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljamarco profilja