Dead Space 2: Isaac Clarke személyiségfejlődése

2010. november 26.
3.5391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Nemrégiben egy új videó futott be szerkesztőségünkbe, amely Isaac Clarke személyiségfejlődését, érzelmeit helyezi a középpontba a Dead Space 2 művészeti vezetőjének, Ian Milham kommentárjával.

A főhős számos megpróbáltatáson esett át, még nem heverte ki teljesen a három évvel ezelőtti borzalmakat, azóta is szörnyű víziók és rémálmok gyötrik. A főszereplőnek nemcsak az ádáz Necromorph fertőzöttekkel kell felvennie a harcot, hanem saját démonaival, félelmeivel is meg kell küzdenie, felül kell kerekednie önmagán, ami számára egyáltalán nem könnyű feladat.

A Dead Space 2-ben sokkal nagyobb szerepet kap Isaac Clarke személyisége és lelki világa, mint az első epizódban. A férfi újra szembeszáll a kegyetlen, agresszív szörnyekkel, három évvel ezelőtt már megküzdött velük és majdnem ott is hagyta a fogát. A főhős idáig abban a hitben élt, hogy nem találkozik újra az Ishimura űrhajó sötét lényeivel, de mikor kiderül, hogy tévedett, előtörnek belőle a régi szörnyű emlékek, ám úgy dönt, hogy azért sem adja fel a harcot és kivégzi az összes pokoli teremtményt, amely az útjába kerül. A horrorjáték 2011. január 28-án fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

#tv#
Dead Space 2 művészeti vezetőjének, Ian Milham kommentárjával.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nagyon várós!

válasz erre
Dead Space 2
4.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja