Dead meets Lead: Újabb zombihent a láthatáron

2010. szeptember 11.
2.0351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Legutóbb már olvashattatok egy remekbe szabott kis zombis játékról Lac tollából, és a fenti kép alapján meglehet botorság lenne sokkal többet várni ettől a gyöngyszemtől is.

Mindenesetre odakint már megszavazták neki a hét legjobb játékcímét, s ha a játékmenet hasonlóan ütős lesz, még az is lehet valami jó fog kisülni a dologból. Annál is inkább mert mostanában igencsak felkapott az élőhalott téma, lásd csak a Twilight, vagy Kaptár filmek legújabb darabját. És különben is mióta világ a világ, vámpír és zombi két jó barát.

A Svéd illetőségű Keldyn Interactive egyelőre nem sokat árult el a készülő játékról, csupán néhány artwork és screenshot kapott helyet a honlapjukon. Illetve, hogy a történet valamikor az amerikai szabadságharc idején fog játszódni, egészen pontosan 1716-ban - akik jók történelemből azok nyilván tökéletesen tisztában vannak vele, mennyi zombi is volt ekkoriban a nyugati partokon. Itt viszont egy brit kapitányt fogunk vezérelni aki egy titokzatos szigetre keveredik és mindössze egyetlen muskétára valamint kardjára támaszkodhat a zombi hordák legyűrésében.

Megjelenési idő természetesen valahol a távoli jövőben leledzik, de biztos vagyok benne, hogy amint lesz elsőként fogjátok megtudni, mert egy ilyen beteg koncepciójú játékot nem szabad hagyni, hogy parlagon heverésszen. Ráadásul a játék úgy néz ki csak PC-re jön.
1 hozzászólás

DNS

14 éve, 8 hónapja és 18 napja

Minek ide zombis játék?

Lehet látni eleget anélkül isnyelvnyújtó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja