Dead Island: Interjú a márkamenedzserrel

2011. március 05.
3.4381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tegnap ugyan már szerét ejtettük egy átfogó Dead Island ismertetőnek, azonban még mindig jócskán tátonganak lyukak a játék "hogyan"-ján és "miként"-jén.

Ezeket a hiányosságokat igyekszik tovább foldozni eme kis videó, melyben Blazej Krakowiak, a Techland márkamenedzsere beszél a Dead Island imázsáról, motivációiról és játékmenetéről, továbbá némi képanyaggal is szolgál nekünk - főként grafikákkal. Érdemes megvizslatni, tán még választ is kapunk néhány kérdésünkre.
#tv#
Krakowiak elárulja egyebek közt, hogy a játék készítése során végig a történetetre, a hangulatra, és az ezek által a játékosban keltett gondolatokra fektették a hangsúlyt; azt szerették volna, ha a kontroller vagy klaviatúra innenső felén ülő személy valóban eltöprengene a dolgon: "Mit tennék én? Hogyan élném túl?" Ehhez idomulva fejlődnek karaktereink is, ekként változik fegyverarzenálunk. A játék elején például vagyunk MI, a ZOMBIK és PUSZTA KEZÜNK valahol középen - épp úgy, ahogy az várható lenne a valóságban is, ha a Paradicsom váratlanul földi pokollá válna. Kalandjaink során talán arra is fény derül, mi is zajlott le valójában, hogyan történhetett mindez...
Krowiak értekezik erről, s sok más tudnivalóról a játékmenet kapcsán, ám eszemben sincs lelőni a poént. Pop-cornt és kólát a szék mellé készíteni!
A Dead Island továbbra is ősz környékén vonszolja be magát a boltokba, PC-t, Xbox 360-at, PlayStation 3-at nem kímélve.

"I'm gonna eat your brain, and gain your knowledge...!"
Dead Island ismertetőnek, azonban még mindig jócskán tátonganak lyukak a játék "hogyan"-ján és "miként"-jén.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

A Dead Island-del nekem csak az volt a bajom, hogy monoton volt. Mindig valamit meg kellett szerezni és közben meg harcolni kellett a zombi tömegekkel. Unalmas volt.

válasz erre
Dead Island
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja