DDOS támadással indult a World of Warcraft: Warlords of Draenor

2014. november 14.
2.3111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Korántsem ment minden simán a World of Warcraft: Warlords of Draenor tegnapi indulásával, a játékosok jelentős többsége ugyanis hiába ruházott be már az első napon a kiegészítőbe, néhány hacker úgy gondolta, hogy keresztülhúzza a rajongók számításait.

Ezáltal nagyon sokan futottak általános csatlakozási hibába, rengetegen például még csak ki sem tudták próbálni a játékot, amiről természetesen a Blizzard is tud, és dolgoznak a hiba korrigálásán, de előtte felhívták a rajongók figyelmét arra, hogy rajtuk kívül álló okok miatt van a fennakadás.

A World of Warcraft: Warlords of Draenor expanziót ugyanis már a premier napján egy nagyon csúnya DDOS támadás érte, de a Blizzard mindent megtesz azért, hogy rövid időn belül teljes egészében felülemelkedjen a problémán.
World of Warcraft: Warlords of Draenor tegnapi indulásával, a játékosok jelentős többsége ugyanis hiába ruházott be már az első napon a kiegészítőbe, néhány hacker úgy gondolta, hogy keresztülhúzza a rajongók számításait.'>
5 hozzászólás

DoubleW

10 éve, 2 hónapja és 27 napja

Hát ezek a DDOS támadások a Blizz-nél már majdnem mindennaposakmosolygó smiley Régen mikor még többet Diabloztam akkor is sokszor jött a hír hogy azért nem enged be a játék mert DDOS attack igy meg úgy. Én már azon se lepődnék meg hogy ez inkább a Blizz hanyag munkája és csak ráfogják a hackerekre a dolgot. Én Diablonál olyat soha nem olvastam hogy a US szervereket támadták volna meg DDOS-al. Hallottam már azt is hogy csak az EU szerverek a ****ok és nem cserélik le őket és ha sokan akarnak egyszerre felmenni a játékra akkor becsődölnek és ennyimosolygó smiley De ugye jobb másra fogni mint hogy megmondanák hogy a vásárlók pénzét nem a szerverek fejlesztésére költikmosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nem érdekel a WOW, teljesen hidegen hagy, de rohadjon meg mind, mivel akár a olyat is támadhatnának, amit én is játszanék/használnék.

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja és 27 napja

Miért kell tönkretenni mások szórakozását? Ezeket úgy meg kellene verni, hogy többet gépre se merjenek nézni.

válasz erre

VaPe

10 éve, 2 hónapja és 27 napja

Sok rohadék senkiházi nyomorult.wtf smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 2 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

World of Warcraft: Warlords of Draenor
10.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja