DC Universe Online: Villámsebes karakterek

2010. június 06.
3.2371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A szuperhősös MMORPG-k eddig kizárólag a Cryptic Studios vadászterületéhez tartoztak, hiszen előbb a City of Heroest (és kiegészítőjét, a City of Villainst), majd a Champions Online-t hozták ki ilyen tematikával.

Közben a nagy képregénymogulok is rádöbbentek, hogy mennyi zöldhasút tudnának termelni egy megfelelő időben piacra dobott MMO-val, és rögtön el is kezdték a fejlesztéseket a DC és a Marvel univerzumra alapozva. A Warner birodalomhoz tartozó DC Comics a Sonyval szerződött le a DC Universe Online elkészítésére, és a Sony Online Entertainment áldozatos munkája idén novemberben érhet be.

A stúdió austini részlege egy olyan világot álmodott meg, amelyben a népszerű DC-hősök egytől egyig megtalálhatóak lesznek, ám a játékosok nem ölthetik fel egyikük gúnyáját sem, hiszen ki szeretne egy olyan produktumot betölteni, amelyben 300 ezer Batman és 200 ezer Superman rohangál. Az előfizetőknek saját karaktereket kell kreálniuk, ám a közismert szuperképességeket szabadon felhasználhatják, például a lenti videóban is látható villámsebességű mozgást. Ezt Flash ihlette, és amellett, hogy segítségével pillanatok alatt elérhetünk egyik helyszínről a másikra, használhatjuk házak falán és mennyezeten való közlekedésre is. Harcokban is bevethetjük, futkározhatunk ellenfeleink körül, amivel alaposan megzavarjuk őket, és nem lesznek képesek kitalálni, honnan is fog érkezni a számukra végzetes csapás.
#tv#
6 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ez meg mi a szösz?

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 25 napja

Nimmá ilyen játékot még nem láttam. Okosan kell gondolkodni és meglesz a termett gyümölcs is. De azért én nem fogom me venni...nyelvnyújtó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

15 éve, 25 napja

Hát igen ebben nagy a pémzkereseti lehetőség, cska okosan kell csinálnimosolygó smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 25 napja

Hát igen ebben nagy a pémzkereseti lehetőség, csak okosan kell csinálnimosolygó smiley

válasz erre

lacyboy

15 éve, 25 napja

Jó game

válasz erre
DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja