DC Universe Online részletek

2008. június 28.
2.5041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Friss információk érkeztek a Sony Online Entertainment által fejlesztett DC Universe Online-ról.

Az alkotás természetesen egy MMO lesz, és a népszerű képregénykiadó, a DC Comics által megálmodott univerzumba kerülünk bele (tájékozódási pontnak: Batman és Superman). Persze megelőzendő, hogy mindenki Macskanő akarjon lenni, a híres karakterek bőrébe nem bújhatunk bele, bár érdekesen nézne ki, ha 200 darab Batman ugrándozna a háztetőkön egyszerre.

Így tehát létre kell hoznunk a saját szuperhősünket vagy szupergonoszunkat. Az ezerszínű pizsama ruci mellett a karakter képességeit is nekünk kell beállítani egy előre adott listából. Választhatunk például, hogy tűzzel, vagy jéggel támadunk, akrobatikus mozdulatokkal haladunk előre, esetleg repülve. Emellett olyan finomságok is elérhetőek lesznek, mint a teleportálás és a hihetetlenül gyors futás.

A játék egyfajta egyvelege lesz a hagyományos MMORPG-knek és a konzolos akciójátékoknak. Ennek megfelelően szinteket kell lépnünk, ilyenkor tornászhatjuk képességeinket magasabb régiókba. Például hősünk az alacsonyabb szinteken csak repülni képes, és majd később tudja megtanulni, hogyan harcoljon a levegőben.

Említettem, hogy híres DC hősöket nem személyesíthetünk meg. Ez nem jelenti azt, hogy nem is szerepelnek a játékban. Számos küldetés fog hozzájuk kötődni, néha az életüket nekünk kell megmenteni. Eleddig két város biztos, ahol berendezhetjük játszóterünket. Az egyik Metropolis, ahol az Acélember, a másik pedig Gotham City, ahol a Denevérember székel. Emellett lesznek külön PvP arénák is.

A DC-vel való szoros együttműködés eredményeképpen előfordulhat, hogy viszontlátjuk karakterünket, vagy akár egy epikus ütközetünket a kiadó valamelyik képregényében. Persze a fordított út gyakoribb lesz, azaz nem csak a szereplők fognak feltűnni a rajzolt világból, hanem a híresebb eseményeknek is aktív résztvevői lehetünk.

Megjelenés 2009. folyamán PC és PS3 platformokra.
nincs még hozzászólás

DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljagery1113 profilja