DC Universe Online: Hetente megjelenő képregényben is

2010. január 17.
1.8171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Sony Online Entertainment következő nagy dobása a DC Universe Online, amelyben a DC Comics képregénymogul által megteremtett népszerű világba kóstolhatnak bele az érdeklődők.

Saját szuperhősöket alkothatunk, akik segíthetnek híres kollégáiknak (Batman, Superman...) a bűn elleni harcban, vagy éppen a rend felborításában. A DC Comics is szívén viseli a játék sorsát, hiszen már eddig is támogatták a fejlesztési munkálatokat néhány emberrel: Jim Lee-vel, aki a dizájnban működik közre, illetve Marv Wolfmannel és Geoff Jonsszal, akik a történetet írják.

Most pedig bejelentették, hogy igyekeznek megfogni a világ képregény-rajongóinak millióit, ugyanis terveik szerint egy hetente megjelenő sorozatot indítanak DC Universe Legends néven, amely természetesen a DC Universe Online-on alapszik. A projekthez veterán képregényírókat sikerült megnyerniük, Dan Jurgens és Tony Bedard fog felelni a szériáért. Egyelőre nem árultak el semmilyen dátumot, amely nem is meglepő, hiszen a játékról sem tudjuk, hogy mikor ékezik. Egy érdekességet azonban hozzáfűztek a bejelentéshez: a játékosok által, a DC Universe Online-ban kreált szuperhősök felbukkanhatnak majd papíron is, azaz bárki esélyt kap, hogy megalkossa a következő évszázad körülrajongott figuráját.
DC Universe Online, amelyben a DC Comics képregénymogul által megteremtett népszerű világba kóstolhatnak bele az érdeklődők.'>
nincs még hozzászólás

DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja