DC Universe Online: A következő legenda

2010. június 20.
3.9871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Sony Online Entertainment nem csak a The Agencyt reklámozta a 2010-es E3-on, hanem kiállítottak egy másik, sokkal nagyobb érdeklődésre számot tartó produktumot, a DC Universe Online-t is.

A szuperhősök kora egyáltalán nincs leáldozóban, hiszen évente legalább 2-3 nagy költségvetésű mozifilm készül az ismertebb képregényfigurák kalandjai alapján, valamint folyamatosan hömpölyögnek a különféle videojátékok is. A Cryptic Studios korábban már összerakott néhány álarcos emberekre építő MMORPG-t, azonban a Marvel és a DC által megalkotott karakterek - határtalan népszerűségük ellenére - még egyetlen MMO-ban sem bukkantak fel.

Ezen fog változtatni a 2010 novemberében befutó DC Universe Online, amely a jól ismert szuperképességű szuperemberek (Batman, Superman, Wonder Woman, Joker stb.) jelenlétével próbálja rábírni a játékosokat az előfizetésre. A felhasználók természetesen nem bújhatnak bele a legendás személyek gúnyáiba, ám társulhatnak hozzájuk egy-egy küldetés erejéig. Erre szólít fel az E3-as trailer is, amelyben ismeretlen hősünk azon töpreng, hogy melyik oldalon vesse bele magát a csatározásba. Döntsön akárhogyan is, ha nagy tetteket hajt végre, könnyedén legenda válik belőle.
#tv#
DC Universe Online-t is.'>
nincs még hozzászólás

DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja