DC Universe Online: Főszerepben Gotham City

2010. november 25.
2.5781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sony Online Entertainment bemutatott egy új videót, amelyben a játék egyik helyszínét tekinthetik meg a felhasználók, nevezetesen Gotham City-t.

Batman otthona egy hatalmas metropolisz, amelyet rejtélyes, egyben komor légkör vesz körül. A rövidfilmben megszemlélhetünk néhány városi jellegzetességet is, például Crime Alley-t, Arkhum Asylum-ot, Amusement Mile-t, és a többi. A felvétel vége előtt nem sokkal feltűnik a híres denevérember jele is, viszont magát a szuperhőst nem láthatjuk a mozgó képkockákon.

A képregény univerzumon alapuló MMO-ban számos népszerű szuperhős tűnik fel, például Joker, Robin, Madárijesztő, Macskanő, Superman és a többi. A programban saját karaktert készíthetünk magunknak, amelyet teljesen személyre szabhatunk és a játék során folyamatosan fejleszthetjük. Az alkotásban különféle küldetéseket kell teljesítenünk, illetve a népszerű hősöknek kell segítséget nyújtatunk egy-egy misszió erejéig. A DC Universe Online előreláthatólag 2011 elején fog megjelenni PC-re és PlayStation 3-ra, a készítők még nem hozták nyilvánosságra a pontos kibocsájtási időpontot.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 22 napja

Jók ezek.nyelvnyújtó smiley

válasz erre
DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja