DC Universe Online: A gamescom-on már játszható lesz

2010. augusztus 16.
1.7801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szó szerint a nyakunkon a kölni gamescom kiállítás, ami bár korántsem lesz akkora durranás, mint az E3 volt, sőt, egyesek szerint még a tavalyi expó színvonalát sem éri el az egész, de mivel Európa legnagyobb ilyen összejöveteléről van szó, ezért természetesen várjuk, mint a farkas Piroskát.

Elsősorban ez az egyszerű nemes indokunk, másodsorban viszont azért is kívánatos az idei gamescom, mert néhány igazán nagy debütálást várunk alatta, így például a DC Universe Online-hoz kapcsolódóan is.

Mivel a játék már hónapok óta készül, tulajdonképpen minden egyes momentumát és részletét ismerjük, nyilván nem meglepő, hogy nem egy bejelentéssel fog debütálni az összejövetelen, hanem éppen ellenkezőleg, a kész stádiumát szeretné hirdetni számunkra. A Sony ugyanis a hétvége folyamán megerősítette, hogy Kölnben már semmi sem állhat az utunkba ahhoz, hogy kontrollert avagy billentyűzetet ragadjunk, és belevessük magunkat a DC Universe Online világába, ott ugyanis már kipróbálható változatban lesz jelen a késztermék. Ha tehát ott leszünk, akkor ne hagyjuk ki a nagy eseményt, ha pedig itthon maradunk, várjuk a jobbnál jobb gameplay felvételeket hozzá.
nincs még hozzászólás

DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja