DayZ - érkezik a frissítés, benne pirománia, fegyverek, élelmiszer és vadászat

2014. április 05.
3.6221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
digitalse7en profilja, adatai
digitalse7en
A fejlesztőcsapat a hivatalos DayZ Tumblr oldalon ismertette a legfrissebb patch tartalmát: jövő héten lángra lobbanhat a tűzhely és a kandalló, mehet a pirománia, szépülhet a grafika és vele együtt az animációs rendszer.

A Bohemia Interactive gyöngyszeme már az 1,7 millió eladott példányszámot tapossa, ergo biztosan nem maradsz babkonzerv és online pajtások nélkül, ha becsatlakozol a kalandba.

A csapat most az utolsó tatarozásokat végzi a tűz (kandalló, tűzhely, főzés) és egyéb éghető tárgyak implementálásán. Ez következő héten biztosan bekerül, egyelőre a mechanizmus csiszolásán megy a háttérmunka, hogy egyértelmű legyen, hogyan és mely tárgyak gyúlékonyak. Elkészült egy új animációs rendszer, ami lehetővé teszi az erőbevitelt tárgyak eldobásába, ugyanez vonatkozik mostantól az íj megfeszítésére is. Javítottak az egérmozgáson (irányításon): ha egy karakter kezében pisztoly van, gyorsabban képes megfordulni, mintha egy láncfűrészt vagy gépfegyvert szorongatna - a régi rendszert komplett kukázták.

Hamarosan érkezhetnek új élelmiszer-és karaktermodellek, illetve az alkotók eltökélt szándéka kombinálni az íjászatot, a vadállatokat és vadkempingezést, ezzel egy egyedülálló vadászati töltetet adva a túlélésnek. Hogy a lőfegyverek szerelmesei se most keressék a DayZ uninstall gombot, elárulom, hogy nemsokára használható lesz az első SMG, ráadásul mostantól Karmanovka városa is várja a kalandorokat, több mint 3000 eszközével.
DayZ Tumblr oldalon ismertette a legfrissebb patch tartalmát: jövő héten lángra lobbanhat a tűzhely és a kandalló, mehet a pirománia, szépülhet a grafika és vele együtt az animációs rendszer.'>
5 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ez a túlélősdi nagyon egyedinek hangzik, tetszik is, csak még mindig nem értem, hogy mi köti le az embereket órákra. Bolyongani az erdőben, meg bujkálni az nálam nem lenne ennyire nyerő. Kellene valami cél a túlélésen kívül.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 10 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 5 napja

zolika1994 írta:
számomra még mindig hihetetlen, hogy alfa játékról is jönnek le hírek. De hajrá DayZ
Mert aktívan foglalkoznak vele, és már most is úgy játszható sőt jobb mint egy végleges Battlefield. röhögő smiley

válasz erre

PaulMarloW

10 éve, 10 hónapja és 6 napja

Na akkor ideje visszanézni. röhögő smiley

válasz erre

zolika1994

10 éve, 10 hónapja és 6 napja

számomra még mindig hihetetlen, hogy alfa játékról is jönnek le hírek. De hajrá DayZ

válasz erre
DayZ
14.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja