Dawn Of War II: Megérkezett a frissítés

2009. május 13.
1.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warhammer 40K univerzumában játszódó Dawn Of War 2 végre megkapta a várva várt frissítését, amely újabb tartalmakkal kívánja kibővíteni a játék legnagyobb erősségét, a többjátékos módot.

A frissítés természetesen hibákat is javít, és ha Steamen keresztül vásároltad meg a játékot, automatikusan letöltődik. Az update legfontosabb újdonsága a két új (négyjátékos) pálya, a Medean Cliff Mines és a Ruins of Argus, valamint a 2 vs. 2 játékos módozat beépülése, amelyről oldalunkon visszakeresve több képet is megtekinthetsz.

A nagyobbacska csomag továbbá tartalmaz nyolc új elhalálozási animációt, de beépült az in-game beszélgetés lehetősége is, aminek hála már könnyen beszélgethetünk csapattársunkkal, vagy ellenfeleinkkel. A hibajavítások között találhatunk játékbeli bugok eltávolítását, de szövegelírások is helyesbítésre ítéltettek, hogy a 32 bites Vista hibákat meg se említsük. A hosszadalmas listát a Steam weboldalán megtalálhatod, ha megvan a játék, akkor indítsd újra a kliensed és engedd, hogy lecsorogjon az update, megéri.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja