Dawn of War II: Chaos Rising: Debütáló teaser trailer

2009. szeptember 29.
2.2691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dawn of War II óriási rajtot vett az idei esztendő elején, majd amilyen gyorsan megindult az emelkedőn, olyan gyorsan állt zuhanópályára, hiszen bár a rajongók szerették, és a mai napig is szeretik a játékot, kevesen vallják be, hogy az első részhez a második sajnos közelébe sem ér.

A Relic Entertainment természetesen azért meg van elégedve az eladásokkal, hiszen nem is olyan régen bejelentették hozzá az első expanziót, méghozzá Chaos Rising néven, amelyről sajnos azóta sem tudtunk meg sokkal többet.

Pontos megjelenési dátumunk például továbbra sincsen, mint ahogyan azt sem tudjuk, hogy milyen árkategóriában kíván megérkezni majd a kiegészítő, ha egyáltalán kell érte fizetni, mert jelenleg sem egyik, sem másik információ nincs megerősítve. Az viszont már igen, hogy 20 új küldetés fog várni ránk a Chaos Rising betöltése után, amelyek között szingli és kooperatív pályák is rendelkezésünkre fognak állni. A szintlimit is emelkedni fog, méghozzá 20-ról 30-ra, de minden oldal kap majd egy-egy újabb egységet és természetesen felszereléseket is.

A 2010 tavaszán érkező expanzióról jelenleg nagyjából csak ennyit tudni, azonban a mai napon egy újabb fontos mérföldkőhöz érkezett el, hiszen az illetékesek bemutatták a hozzá kapcsolódó bemutatkozó teaser trailert, amely sajnos sokat nem mutat meg magából a játékból, de egy kis hangulatfokozónak tökéletesen megfelel. Ha te magad is kíváncsi vagy rá, akkor ne hagyd ki az alábbi mozgóképet, a maga elragadó néhány másodpercével.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja