David Cage: a next-gen hardver egy jobb eszköz a fejlesztők számára

2013. szeptember 15.
2.1841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Quantic Dream csapatának írója és rendezője, David Cage is pozitívan nyilatkozott az elkövetkező konzolgenerációval kapcsolatban, szerinte az erősebb hardverek sokkal részletgazdagabb játékokat eredményezhetnek.

A Fahrenheit és a Heavy Rain alkotója az OPM magazinnak adott interjújában fejtette ki véleményét a következő konzolgenerációról, amely szerinte minden tekintetben egy, a jelenleginél jóval szélesebb palettát biztosít a fejlesztők számára, legyen szó bármilyen műfajról.

Ha a játékban fontos szerepet kapnak az érzelmeknek, az új hardverek segítségével sokkal kifinomultabban és részletesebben lehet azokat ábrázolni - magyarázta Cage -, ugyanígy, ha lövöldözős játékról van szó, az is sokkal összetettebb lehet. Az új hardver egy kibővített eszköztár a fejlesztők kezében.

A Quantic Dream a következő generációban rejlő új lehetőségeket illusztrálta a nemrég bemutatott Dark Sorcerer demójával. Cage örömét fejezte ki továbbá, hogy a PlayStation 4 architektúrája sokkal könnyebben programozható, így a technikai problémák leküzdése helyett, végre a játékok finomítására és az ötletek kivitelezésére koncentrálhatnak a fejlesztőcsapatok.

A csapat legújabb címe, a PS3 exkluzív Beyond: Two Souls október 8-án jelenik meg.
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 1 napja

Szerintem azt még a leg hozzá nem értőbb ember is megmondta volna, hogy az új gépek több lehetőséget rejtenek magukban, mint a mostaniak. Nem mondott nagy újdonságot ez a David.

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 1 napja

Én biztos hogy veszek részletre egy PS4-et!

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 1 napja

Gabor170 írta:
Egyetértek, kár hogy nekem nincs se PS3am és PS4em se lesz.
Nekem se lesz még jó sokáig egyik se, de később be fogok ruházni egyre majd, amikor lesz már több exkluzív cím is, ami miatt megéri majd nekem.

válasz erre

Gabor170

11 éve, 6 hónapja és 1 napja

Egyetértek, kár hogy nekem nincs se PS3am és PS4em se lesz.

válasz erre

Ravor

11 éve, 6 hónapja és 1 napja

Egyet kell értenem a Quantic Dream-el, miszerint jóval többmindenre lesznek képesek az erősebb hardverekkel a fejlesztők!
ÉÉs hopp befigyel itt is egy gyenge PS4 hipe kacsintó smiley
Szerintem már nem nagy kérdés, hogy melyik konzol nyeri majd meg ezt a nagy next-gen háborút röhögő smiley A léc eléggé a Sony irányába dől röhögő smiley
No de visszatérve a hírhez, kifejezetten várom már, hogy milyen új élményeket tudnak nyújtani az elkövetkezendő évek játékai, főleg miután teljesen kihasználják a gépekben rejlő lehetőségeket nyelvnyújtó smiley
UI.: Beyond: Two Souls gyere csak gyere! röhögő smiley

válasz erre
Beyond: Two Souls
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaDNS profilja