David Hayter ismét Solid Snake hangja lesz?

2016. március 08.
3.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan mind a mai napig nem békültek ki azzal, hogy Solid Snake eredeti hangját a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes óta nem a szériát meghatározó David Hayter, hanem Kiefer Sutherland adta, de most végre felcsillant a remény, hogy helyreállhat a világ rendje.

Történt ugyanis, hogy David Hayter a Twitteren egy olyan bejegyzést hagyott maga mögött, amely arra utal, hogy ismét belebújt egy kicsit Solid Snake bőrébe, hogy egy hozzá kapcsolódó dialógust mondjon fel az ő jellegzetes orgánumával.

Mielőtt bárki megörülne, a történtek hátterében messze nem egy új Metal Gear Solid-játék áll - bár Kojima kilépése óta ezt sem tartjuk kizártnak -, hanem egy Kickstarter kampány támogatása, Hayter ugyanis Snake hangjával és egy rövid dialógussal szeretett volna kiállni az Antaeus Theatre Company mellett, méghozzá Paul Eiding társaságában, aki az MGS-sorozat Roy Campbell-jének adta a hangját.
3 hozzászólás

venoman

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Kéne egy iker Snake a játékban és mindkettő hangja hallható lenne egyszerre. Szeríntem buli lenne.

válasz erre

totyak

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Most csak én nem értem, hogy miért is mondott fel a fickó szöveget?

válasz erre

Imperator

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Az tény, hogy Hayter hangja nagyon összeforrott Snake-kel, logikus hogy most is ő mondja fel a szöveget. Egyébként Kiefer se rossz szerintem, neki jobban állnak a keményebb szövegek, jobban elhiszem a hangjáról, hogy egy igazán kemény katona.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljapetikehun profiljagery1113 profiljarDAVE profilja