Dave Bautistává alakíthatjuk Marcus Fenixet a következő Gears 5 frissítéssel

2020. október 24.
18.7591
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Coalition amellett, hogy készülnek egy vadonatúj sztori DLC-vel a Gears 5-höz, még további néhány újdonsággal is fel akarják dobni a játékot, példának okáért egy Dave Bautista skinnel, amit Marcus Fenixre aggathatunk.
Advertisement

Sőt mi több, nem egy szimpla skinről van szó, hiszen ő maga az alanya a motion capture felvételeknek és az egykori pankrátor szinkronizálja is így a főhőst - viszont nem kell aggódni, ha John DiMaggio színészi játékával és orgánumával szoktuk meg Fenixet, akkor sincs gond, lévén választható opcióként van jelen a Bautista-feature.

Másfelől New Game+ módozatot is szállít az új frissítés, és természetesen itt is számolhatunk next-gen update-tel, ami grafikailag és teljesítményileg is felturbózza a programot Xbox Series X-en és S-en. Két új nehézségi fokot is hoz a november 10-én várható update, a módosítókként leírható Mutatorok is feltűnnek, valamint egy kazal új skint jön a karakterekhez.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

Tommy

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Létfontosságú újítás.

válasz erre

Xelosz

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Azért ha tényleg lesz 120 fps azért kivételesen nagy pacsi az ms-nek. Ez is egy üzlet politika lehet ténylegesen grafikára hegyezed ki a címet vagy magasabb fps-re
Én spec a 60-ak is örülök már amúgy

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

De..... miért?

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hinnye! Komoly fícsörökkel pakolják meg a játékot, ez igen!

válasz erre
Gears 5
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljatotyak profiljaGargameth profilja