Dauntless: csúszik a konzolos megjelenés, PC-re megjött az új patch

2019. március 13.
5.4761
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A free-to-play, Monster Hunter World-szerű Dauntless konzolos megjelenése már régóta a köztudatban él, hiszen eredetileg most áprilisban kellett volna befutnia Xbox One-ra és PS4-re az alkotásnak, ellenben most a fejlesztők bejelentették, hogy ez csak később esedékes.

A Phoenix Labs ugyanis közölte a publikummal, hogy a Dauntless-t csak nyáron fogja kézhez kapni a konzolos tábor, természetesen az indoklás a szokásos: szeretnének még csiszolgatni a játékon, befejezni egy-két funkció fejlesztését, és a többi.

Mindezek ellenére viszont PC-n már jó ideje zakatol a játék, öröm az ürömben pedig, hogy az eme platformon játszók megkapták a Dauntless Hunt Pass harmadik szezonját, ami az Overgrowth névre hallgat, és megannyi-megannyi újdonságot oldhatunk ki vele, mellette pedig dizájnbeli változtatás is jött, merthogy elolvadt a hó, és a játék világa tavaszi köntöst öltött.

Az aktuális patch-ről bővebben ITT olvashattok!
4 hozzászólás

Xelosz

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

A játék maga tetszett bírom ezt a grafikát meg menetet. de amint bejelentették, hogy Epic Shit Storeos lesz lemondtam róla...

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Egy porton mit kell csiszolgatni?

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Gagyi,meseszerű,hitvány Fortnite grafikája' van..

Nem is kell,ingyen se!

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Bullshit ez a magyarázat, hiszen F2P. Írják oda, hogy alpha, béta vagy ilyesmi, mindegy... Segítünk mi fejleszteni.

válasz erre
Dauntless
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaMarduk profiljaNeurotic profiljaWickedSick profilja1000feri profiljahavrillal profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljawazko profilja