Dátumozva az OutRun Online Arcade és még néhány másik

2009. március 19.
2.6671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tavaly bejelentett, Sega-s árkád versenyzés újabb, asztali konzolos verziója, az OutRun Online Arcade végre megkapta a zöld jelzést a megjelenésre.

Egyelőre csak az Xbox Live-os időpont tisztázódott, amelyet a Microsoft a korábban bejelentett, Days Of Arcade promóció sorozat keretében fedett fel tegnap. A nagy múltra visszatekintő száguldozás legfrissebb installációja kizárólag letölthető formában érkezik, mégpedig április tizenötödikén.

A játék hat résztvevős online multival lesz felvértezve és a megszokott, tizenöt pályás térképet kínálja, persze újabb útszakaszokkal a tarsolyában és ott van még a tíz, szívdöglesztő Ferrari autó. A korábbi hírek szerint az amerikai kiadás Xbox 360 exkluzivitást élvez majd, míg Európában mindkét konzol online piacterén felbukkan a patinás drift király. A PlayStation 3-as kivetülés érkezéséről jelenleg nincsenek információink.

A Microsoft további, Days Of Arcade promócióban szereplő játékok várható megjelenését is leleplezte, listába foglaltuk számotokra, a könnyedebb áttekinthetőség kedvéért. Készüljetek a bankkártyákkal, mert ez rázós túra lesz.

Március 25. - Uno Rush

Április 1. - Puzzle Quest: Galactrix

Április 8. - The Dishwasher: Dead Samurai, Flock

Április 15. - OutRun Online Arcade

Április 22. - Lode Runner

Minden hétre jut legalább egy, kiváló árkádos anyag. Éljen a digitális disztribúció!

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja