Dátumozva a HAWX, a Broken Sword és a többiek

2009. február 05.
1.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft nem rég szilárd megjelenési dátumokat osztogatott ki több olyan játéknak is, amelyekre régebb óta várunk már.

Közéjük tartozik elsősorban a Tom Clancy franchise-t gazdagító HAWX, amely az Ace Combat széria hosszabb szünetét fogja kitömni egy remélhetőleg a legendás sorozathoz méltó repkedéssel. A UbiSoft Romania alkotása március hatodikán landol a PlayStation 3, Xbox 360 pároson, PC-re pedig ezt követően egy héttel várható, azaz március tizenharmadikára.

A Rogue Trooper Wii érkezése szintén kőbe vésődött, csakúgy, mint a PC-s World In Conflict Complete. Előbbit február 27.-étől keressétek a boltokban, míg utóbbit március 13.-ától vásárolhatjátok majd meg.

Egy hónappal a Rogue Trooper után áll pályára a Broken Sword: Shadows of the Templars - The Director's Cut, Nintendo DS, illetve Nintendo Wii kivetülése, majd ezt követi, már az új üzleti negyedévben a Tenchu Shadow Assassins, Nintendo Wii és PlayStation Portable masinákra.

A Call of Juarez: Bound in Blood jelenleg a második negyedévre van időzítve, konkrét megjelenési dátum nélkül, az I Am Alive pedig valamikor később érkezik, de még idén, áll a franciák legfrissebb megjelenési listáján.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja