Dátumot kapott a Magicka: Vietnam (DLC)

2011. március 31.
2.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Itt az ideje, hogy kitörjön a béke Vietnámban, és ahhoz, hogy ezt elérd, ezúttal nem lesz szükség sem gitárra, sem hosszú hajra és Volkswagen-furgonra - ezúttal egy teljesen új és rendhagyó aspektusból közelítheted meg a problémát.

Varázslóval még úgysem teremthettél rendet a háborúban, hát itt az ideje elkezdeni! A Paradox Interactive (aki oly buzgón igyekszik mindvégig hű maradni saját nevéhez) illetőleg az Arrowhead Game Studios egymással vállvetve fordított mannát arra, hogy dátumot varázsoljanak a meghökkentő játék első nagyszabású DLC-jére. Sőt, mi több, még néhány új képet is csomagoltak nekünk az örvendetes hír mellé!

Dátumot kapott a Magicka: Vietnam (DLC) - 2. kép

A helyszín a háború sújtotta Vietnam, megmentőnk pedig egy mágus, aki úgy határoz, varázsigéket ropogtatva csihol egy kis harmóniát a problémás ország dzsungeleiben. Merthogy a Magicka: Vietnam erről szól! Hatolj a Goblin-Cong dzsungel mélyére, három főig növelhető seregeddel és szabadítsd ki a rabokat a hadifogoly-táborokból, miközben szembeszállsz a halálos ellenséggel!

Dátumot kapott a Magicka: Vietnam (DLC) - 3. kép

A Magicka: Vietnam még egy túlélőpróbás pályát is tartalmaz, nehezített fokozattal - megfelelvén a közösség korábbi elvárásainak. Ráadásul minden játékos nekieshet majd a Magicka: Vietnam-nak, egész addig, míg a host-játékos megvásárolta a DLC-t.

Dátumot kapott a Magicka: Vietnam (DLC) - 4. kép

A Magicka: Vietnam április 12-től lesz elérhető!
Platform: PC.


Dátumot kapott a Magicka: Vietnam (DLC) - 5. kép

"GET TO THE CHOPPER!"
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 13 napja

Nekem nagyon bejön a Magicka, igaz ez az expanzió annyira nem nyűgöz le.szomorú smiley

válasz erre

uhrindam

14 éve, 2 hónapja és 13 napja

Hát fantasztikus.. Magamtól biztos, hogy nem próbálnám ki..

válasz erre

skyman

14 éve, 2 hónapja és 13 napja

Idáig nem nagyon tetszettek a hasonlo felülnézetes Gamek, de azthiszem, itt az ideje, hogy megkedveljem, és ezzel elkezdejem a pályafutásomat menő smiley

válasz erre
Magicka
2.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja