Datálva és árazva a Lara Croft and the Guardian of Light

2010. március 11.
1.7771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt hét egyértelműen a Lara Croft and the Guardian of Light című alkotásról szólt, hiszen a legszebb és legharciasabb virtuális hölgyemény, avagy Croft kisasszony ebben a játékban szakít a Tomb Raiderrel - természetesen nem örökre -, mert a Square Enix és a Crystal Dinamics brigádja úgy gondolta, ebben is van üzlet, pláne, ha nem a szokásos hátsónézetes megoldást használják, hanem a klasszikus, döntött, izometrikus kameranézetet, amely ezáltal egy klasszikus arcade lövöldévé varázsolja a programot.

Ha bővebb információkat szeretnél megtudni a játékról, akkor oldalunkon visszakeresve találhatsz néhány érdekességet, most azonban másról szól számunkra a fáma, lévén az illetékesek datálták és beárazták játékukat, amely kizárólag digitális formában lesz kapható.

Bár sajnos pontos megjelenési dátum nem hangzott el, annyi biztosra vehető, hogy a Lara Croft and the Guardian of Light a nyári hónapok valamelyikén érkezik, méghozzá PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A platformok ismeretében, és a digitális formátum miatt már kitalálható, hogy az Xbox Live, illetve a PlayStation Network ad majd otthon Lara legújabb kalandjainak a konzolosok számára - PC-n valószínűleg a Steam, bár erről nem kaptunk hivatalos megerősítést -, és mivel semmi sincs ingyen, ezért nem kevesebb, mint 15 dollárt kell fizetnünk azért, hogy birtokba vehessük a kész matériát. Az időpont tehát a nyári hónapok valamelyike, az ár pedig 15 amerikai fizetőeszköz. Ezt jegyezzük meg!
Lara Croft and the Guardian of Light című alkotásról szólt, hiszen a legszebb és legharciasabb virtuális hölgyemény, avagy Croft kisasszony ebben a játékban szakít a Tomb Raiderrel - természetesen nem örökre -, mert a Square Enix és a Crystal Dinamics brigádja úgy gondolta, ebben is van üzlet, pláne, ha nem a szokásos hátsónézetes megoldást használják, hanem a klasszikus, döntött, izometrikus kameranézetet, amely ezáltal egy klasszikus arcade lövöldévé varázsolja a programot.

Ha bővebb információkat szeretnél megtudni a játékról, akkor oldalunkon visszakeresve találhatsz néhány érdekességet, most azonban másról szól számunkra a fáma, lévén az illetékesek datálták és beárazták játékukat, amely kizárólag digitális formában lesz kapható.'>
nincs még hozzászólás

Lara Croft and the Guardian of Light
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja