Datálva a Pikmin 2

2009. március 12.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A New Play Control label alatt újra kiadott Game Cube klasszikusok közül a Pikmin 2 lesz a következő a sorban, amely az első epizódot és a Mario Power Tennis-t követi a sorban.

A Nintendo bedátumozta az európai kiadásokat, a Wii-re átcibált, előző generációs real time stratégia, Olimar kapitánnyal és Louie-val a fedélzeten április huszonnegyedikén rajtol el az öreg kontinensen. Lesznek extrák, átalakított irányítás, multiplayer és szélesvásznú képarány is.

Újonc fícsörként érkezik a Piklopedia, az összes növényt és teremtményt kilistázza, amelyekkel kalandjaink során összetalálkozunk, valamint a Treasure Hoard, melynek segítségével áttekinthetjük a begyűjtött zsákmányainkat, ezekből ezúttal is összesen 201 darab lesz majd összehalászható. Shigeru Miyamoto következő klasszikus műremeke alig több, mint egy hónap múlva újra pályára lép.

A következő New Play Control klasszikus a Donkey Kong Jungle Beat lesz, amely nyáron érkezik, egyelőre pontos dátum nélkül. A Game Cube-os eredetijében a Donkey Konga bongókat püfölhettük, ám ezúttal a vezérlés szerepét a WiiMote/Nunchuk párosra helyezték át. Ez a produktum több ponton is hoz újdonságokat a felújított változatba.

Lesznek újabb ellenfelek, két új pálya, új bónuszok és új fegyverek. A Jungle Beat már Japánban rója a saját köreit, Észak-Amerikába májusban érkezik, hozzánk pedig valamikor a nyár folyamán csempész felejthetetlen pillanatokat..., ismét.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja