Datálták az első L.A. Noire DLC-t

2011. május 19.
2.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ha tegnapelőtt olvastátok az L.A.
 

Noire első DLC-jével kapcsolatos hírt, akkor íme a folytatás. A tartalom, melyért amerikában vérre menő verseny folyt a kiskereskedésekben - minthogy az ingyenes DLC-t biztosító kódot csupán a játék első 16 vásárlója zsebelhette be -, hamarosan elérhető lesz: A "Nichlson Electroplating arson case"-et tartalmazó DLC június 21-ének napjától fogva válik letölthetővé, s ez alól egyik platform sem képez kivételt. A fizetős tartalmat egyaránt élvezhetik majd az Xbox 360, valamint a PlayStation 3 tulajdonosok.

A Rockstar listázta saját oldalon az ominózus tartalmat. Azok a játékosok, akik az első 16 között vették meg az L.A. Noire-t valamelyik Best Buy kiskereskedésben, már birtokában vannak a kódnak, mely lehetővé teszi majd számukra a kiegészítés ingyenes letöltését. Nekünk, többieknek azonban muszáj lesz kuporgatni egy kis pénzt.

A Nicholson Electroplating arse case-ről első ízben egy Best Buy hirdetések nyomán értesülhettünk, mint az "első DLC-csomag" - ha emlékeztek még. Ugyanebből a hírdetésből az is kiderült, hogy több kiegészítő tartalom is várható a közeljövőben. Addig is résen leszünk.

A fejlesztők mindazonáltal megígérték, hogy az exlkuzív előrendelői tartalmakból a többiek sem maradnak ki: csupán idő kérdése az egész.
2 hozzászólás

Cpt_Nihil

12 éve, 26 napja

ha úgy vesszük, nem nagy eresztés, mert eleve adva van nekik egy rakás fel nem használt anyag ---> MINT AZ ITT IS OLVASHATÓ

válasz erre

Vendég

12 éve, 26 napja

ez gyors volt még a játék sincs meg

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja