Datálták a Dying Light összes letölthető tartalmát

2015. február 10.
2.6621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden fontos részlet napvilágot látott a Dying Light érkező letölthető tartalmairól, amelyek a Season Pass által 20 euróért egyben is megvásárolhatók, ezen felül pedig májusig nyújtanak extra élményeket a zombis alkotás kedvelőinek.

Ezáltal a játék első komolyabb bővítménye már holnap megjelenik Cuisiine & Cargo címmel, de csak azok tölthetik le, akik megveszik az imént említett Season Pass-t.

Ebben a bővítményben a játékosok két hardcore nehézségű küldetést érhetnek el, tehát nem eresztették el magukat túlzottan a Techland emberei, de ugyanez igaz a márciusban érkező Ultimate Survival Bundle című DLC-re is, amiben a játékosok hét egyedi in-game tárgyat szerezhetnek meg maguknak, köztük három speciális küllemmel és négy fegyver tervrajzával, amelyek könnyebbé teszik a túlélést.

A Dying Light utolsó bővítménye a tervek szerint májusban lát napvilágot The Bozak Horde név alatt, ami egy új pályát - Harran sportstadionját - teszi elérhetővé egy kooperatív, de egyedül is átélhető játékmód társaságában, amelyben zombik egyre erősödő hordáival kell felvennünk majd a kesztyűt.

Datálták a Dying Light összes letölthető tartalmát - 2. kép

Dying Light érkező letölthető tartalmairól, amelyek a Season Pass által 20 euróért egyben is megvásárolhatók, ezen felül pedig májusig nyújtanak extra élményeket a zombis alkotás kedvelőinek.'>
4 hozzászólás

supermanvsbatman

9 éve, 11 hónapja és 2 napja

ez jó lesz majd mosolygó smiley!

válasz erre

totyak

9 éve, 11 hónapja és 2 napja

Egy kalap ****t adnak, de legalább jó drágán. Derék hozzáállás. És a játék is egy hatalmas copy-paste. Miért kell kötelezően Season Pass? Még nem hallottam ilyenről, hogy egy DLC-t külön ne lehessen megvenni.

válasz erre

ENCELADUS

9 éve, 11 hónapja és 2 napja

WillThaWheel írta:
Nem lehet akármilyen DLC-t leszedni season pass nélkül..? Milyen dolog ez?
És a vicces az hogy alig adnak valamit több mint 6000 Ft-ért.

válasz erre

WillThaWheel

9 éve, 11 hónapja és 2 napja

Nem lehet akármilyen DLC-t leszedni season pass nélkül..? Milyen dolog ez?

válasz erre
Dying Light
5.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja