Datálták a Battlefield 4: Second Assault DLC-t

2014. február 14.
1.8571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts legfrissebb bejelentései szerint a Premium tagok számára már február 18-án elérhető lesz PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és Xbox 360-ra is a Battlefield 4: Second Assault DLC, ami november óta kizárólag Xbox One-ra volt elérhető.

Amennyiben nem vagyunk Premium előfizetők, a kérdéses bővítményre március 4-ig kell majd várnunk. Az illetékesek ezen felül megerősítették, hogy mire is számíthatunk majd a Battlefield 4 következő bővítményétől, ami a Naval Strike címre hallgat.

A kérdéses kiegészítő március végén érkezik meg a Premium előfizetőkhöz, és találhatunk benne többek között négy új többjátékos térképet (Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker, Operation Mortar), öt új fegyvert, valamint számtalan apró frissítés mellett a Carrier Assault játékmódot is, ami a klasszikus Battlefield 2142 Titan módjának újragondolt változata.
Battlefield 4: Second Assault DLC, ami november óta kizárólag Xbox One-ra volt elérhető.'>
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 11 hónapja és 26 napja

Vicc, hogy már a DLC-ket sem lehet egy időben megkapni. Eddig csak a játékok voltak exkluzívak, most már a kiegészítők is azok lesznek.

válasz erre

kpal

10 éve, 11 hónapja és 26 napja

Bár annyi ideje lenen az embernek hogy tudna sokat játszani szomorú smiley

válasz erre

Bvektor

10 éve, 11 hónapja és 27 napja

A végére csak sikerül összehozniuk egy játszható játékot röhögő smiley Van egy olyan érzésem, hogy amint letudom cserélni a gépem, jön hozzá ez is.

válasz erre

PaulMarloW

10 éve, 11 hónapja és 27 napja

Datálták....de fura ezt olvasni. röhögő smiley

válasz erre
Battlefield 4
1.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja