Datálták a 2012-es QuakeCon-t

2012. január 25.
1.8651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Legfrissebb információink szerint augusztus 2-án veszi kezdetét az idei esztendőben a QuakeCon expó, amely egészen augusztus 5-ig várja majd a Zenimax égisze alá tartozó csapatok által készített játékok szerelmeseit.

A Texasban, azonban belül is Dallasban a Hilton Anatole Hotelben megrendezésre kerülő mini-expón képviseltetni fogja magát többek között a Bethesda és az id Software is, így tőlük biztosan várhatunk az említett időpontban friss bejelentéseket vagy már ismert alkotásokhoz további információkat.

Az eseményen egy komolyabb LAN parti is fogadja majd az egybegyűlteket, aminek köszönhetően ki lehet majd próbálni, de legfőképpen meg lehet majd mérkőzni másokkal a cégek által készített alkotások betöltésével.

Apró érdekesség az idei QuakeConnal kapcsolatban, hogy aki úgy dönt, nem csak a kiállításra látogat el, hanem ott is alszik a Hilton hotelben, annak éjszakánként 154 dollárért cserébe biztosítanak majd szabad szállást, ami csak és kizárólag a rendezvény látogatóira érvényes árcédula és a hazai pénztárcákhoz mérten finoman szólva is elképesztő.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 15 napja

kis strici sokk ribanccal már ilyen fiatalonnyelvnyújtó smiley nem lehet elég korán kezdeni?meglepett smiley Bezzeg ha sok kis TINI suna 10-11 éves lenne egy elhízott kannal akkor az nem lenne normális?kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 15 napja

Az durva ár!meglepett smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
QuakeCon 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja