Datálódott a Moon Diver Xbox 360-as verziója

2011. április 21.
1.9171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jó hírekkel szolgált a mai nap reggelén a Square Enix csapata a korábban Necromachina címmel futott Moon Diver fanatikusainak, lévén a csapat aktuális szócsöve végre elárulta, hogy mikor is számíthatunk majd az alkotás Xbox 360-as változatainak megjelenésére.

A történet pikantériája egyébiránt, hogy a bejelentéskor csak Xbox Live-ra készült a mű, később azonban bejelentették, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér, PlayStation Network-re is leszállítják a programot, és míg a Sony masinájára már megérkezett, addig a Microsoft gépére továbbra is csak várjuk.

Várakozásunk azonban május 4-én végre véget ér, derült ki mindez a Square Enix legfrissebb közleményéből, a csapat ugyanis akkor tervezi a négy játékost támogató oldalnézetes kooperatív alkotás megjelentetését az Xbox 360 online szolgáltatásán. A rövidke szöveg értelmében a játékért 1200 MS pontot kell majd kifizetnünk, se többet, se kevesebbet, mindezért cserébe pedig egy 12 pályát tartalmazó, igazi szórakozást kapunk, méghozzá Moon Diver név alatt.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ezzel sem vesztett semmit sem a pc-s társadalom.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljadarkomen profiljaWickedSick profilja