Darth Vader-es PS4 készül a Star Wars: Battlefront-hoz

2015. augusztus 17.
3.3421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony nemrégiben hivatalosan is bejelentette, hogy egy igazán szexi, limitált kiadású PS4 is megjelenhet majd a Star Wars: Battlefront alkalmából, amelyet a sötét nagyúr, avagy Darth Vader inspirált.

A korlátozott számban megjelenő bundle nem csak egy speciális festésű konzolt, hanem egy hasonlóan különleges színezésű kontrollert is tartalmaz majd.

Érdekesség, hogy ez a különleges színezettel ellátott masina három bundle csomagban is elérhetővé válik. Az elsőben a játék standard változata kap helyet, méghozzá 500GB-os konzollal, és hagyományos fekete kontrollerrel. A Limited Edition már egy Darth Vader-témájú kontrollerrel érkezik majd, míg a harmadik csomagban a játék Deluxe Edition névre keresztelt változatát érhetjük el, hovatovább a különleges festésű konzolt a Disney infinity 3.0 with Rise Against the Empire Play Set Pack társaságában is begyűjthetjük - ha a Star Wars: Battlefront nem lenne szimpatikus -, méghozzá többek között egy extra Boba Fett figurával.

Ha mindez nem lenne elég jó hír, mindhárom bundle csomag egy vouchert is tartalmaz majd, amelyen négy klasszikus Star Wars-játék letöltőkódját találjuk meg, amelyek most első alkalommal jelenhetnek meg PS4-re, méghozzá felújított grafikával és teljes trófea támogatással. A szerencsés kiválasztottak a következők lettek: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter és Star Wars Bounty Hunter.

Nézd nagyban ezt a videót!





Darth Vader-es PS4 készül a Star Wars: Battlefront-hoz - 2. kép


Darth Vader-es PS4 készül a Star Wars: Battlefront-hoz - 3. kép

Star Wars: Battlefront alkalmából, amelyet a sötét nagyúr, avagy Darth Vader inspirált.'>
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 4 hónapja és 9 napja

Ezt pillanatok alatt elkapkodják majd. Ha kutya**** lenne Darth Wader formájú, valaki azt is hazavinné, annyira népszerű a sorozat.

válasz erre

Eltohn

9 éve, 4 hónapja és 10 napja

Whoááá de jól néz ki! mosolygó smiley Illik a PS4-hez ez a kinézet!

válasz erre

kpal

9 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ez ha sima matricán kapni lehet bárki megcsinálja magának.

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja