Darkspore: Újabb fejlesztői videó

2010. november 19.
2.4741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Nemrégiben befutott szerkesztőségünkbe a Darkspore című játék kapcsán egy újabb fejlesztői videó a Maxis Studios jóvoltából.

A rövidfilmben az ellenfelektől begyűjthető és az obeliszkekből kinyerhető eszközökön van a hangsúly. A matériában többféle módon is hozzá lehet jutni a különféle zsákmányokhoz, az egyik klasszikus példa erre az, hogy miután megöltünk egy ellenséges lényt, az általában néhány beszerezhető dolgot hagy maga után, például energiát, életet, DNS-t és a többi.

A másik zsákmányszerzési lehetőség az, ha megérintjük az obeliszkeket, amelyek a pályákon lesznek elhelyezve, minél többel találkozunk, annál jobb felszerelési eszközökhöz, tárgyakhoz juthatunk hozzá, amelyek segítségével lényünk egyre erősebb lesz. Ezen kívül, ha sikeresen elvégezzük az adott küldetéseket, tapasztalati pontokra, illetve különféle tárgyakra tehetünk szert. Az összegyűjtött több ezer testrész felhasználásával megalkothatjuk teremtményeinket, amelyeket folyamatosan fejleszthetünk a játék során. A teljesítményünk sikerességéhez több tényező is hozzájárul, például hány lényt vesztettünk el, hány ellenfelet végeztünk ki és így tovább. A produktum előreláthatólag 2011 februárjában fog megjelenni PC-re.

#tv#
Darkspore című játék kapcsán egy újabb fejlesztői videó a Maxis Studios jóvoltából.'>
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

Shade

14 éve, 6 hónapja és 27 napja

Hatalmas nagy csalódás számomra ez a játék. Nem értem miért nem maradtak a szabadon bejárható környezetnél és a normális nézetnél. -.-

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 27 napja

Minél többet látok belőle, annál jobban megerősít benne, hogy erre nekem nincs szükségem.

válasz erre
Darkspore
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja