Darkspore: Csúszik a nyílt béta

2011. március 30.
2.2181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi hírekkel ellentétben nem indítja útjára az Electronic Arts csapata a Darkspore nyílt bétáját a megbeszélt időpontban, így tehát csúszik a teszt, de megijedni azért nem kell, hiszen legfrissebb híreink szerint csak néhány napot, így most pénteken, tehát április elsején már indulhatunk is kipróbálni a sötét spórát, hacsak nem valamiféle tréfáról van szó, hiszen tudjuk, hogy április 1 az a játékvilágban is április 1.



Történjen bárhogyan is, forrásaink szerint a béta csak és kizárólag a Steam-en lesz elérhető és tulajdonképpen bárki ingyenesen letöltheti majd, aki rendelkezik ilyen accounttal. Az előzetes betöltését követően a négy játékost támogató kooperatív móka mellett két kompetitív meccset is kipróbálhatunk majd, méghozzá egy az egy és kettő a kettő elleni módban. Hogy a tesztek meddig tartanak majd, egyelőre nem tudjuk, de a Darkspore végleges változata április 28-án érkezik Európába, méghozzá kizárólag PC-re.
Darkspore nyílt bétáját a megbeszélt időpontban, így tehát csúszik a teszt, de megijedni azért nem kell, hiszen legfrissebb híreink szerint csak néhány napot, így most pénteken, tehát április elsején már indulhatunk is kipróbálni a sötét spórát, hacsak nem valamiféle tréfáról van szó, hiszen tudjuk, hogy április 1 az a játékvilágban is április 1.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

A Spore Lénylabor-ban kreáltam néhány szörnyecskét egyik havernál, de jobban nem kötött le a játék. Szerencsére a baráti körömben akad mindenféle stílust kedvelő emberke, így gyakran van alkalmam olyan játékokat is kipróbálni, amit én magam nem vennék meg.

válasz erre
Darkspore
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja