Darksiders: Hollywood is érdeklődik a játék után

2010. január 05.
4.0061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Egymás hegyén-hátán jelennek meg a közeljövőben a hack and slash játékok, és a szörnyű az egészben, hogy mindegyik megéri a pénzét.

A Bayonetta és a Dantes Inferno mellett a Darksiders is érdemes arra, hogy pénzünket belefektessük, hiszen az eddig megjelent kritikák alapján igazi csemege lesz a stílus rajongóinak. A Metacritic-en, amely a különféle oldalak által adott pontszámokat átlagolja, már most 87 százalékon áll, alig lemaradva a Bayonetta mögött. Nem csoda, hogy Hollywood is figyelmet szentel a produkciónak.

" Hollywood-ból érdeklődnek a Darksiders után. Reményeink szerint egy egész képregény sorozat készül majd a játékunkból." - közölte a projekten dolgozó Joe Madueira. " Egyre több lehetőség merül fel, hogyan lehetne a Darksiders mitológiáját bővíteni, és biztos vagyok benne, hogy ezekből pár dolog létre is jöhet a jövőben. Igazából a játék dolgaiért a THQ felel, nem a mi csapatunk, de mivel nagyon izgatottak a projekt miatt, ezért gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél szélesebb rétegben terjedjen el a Darksiders név. Csodálkoznék, ha a felmerült ötletekből egy se valósulna meg."
1 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 5 hónapja és 16 napja

A képen az a fegyver szexi.kacsintó smiley

válasz erre
Darksiders
2.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja