Darksiders mentéseinkkel exkluzív tárgyakat oldhatunk fel a Darksiders II-ben

2012. augusztus 02.
2.8921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Vigil Games bejelentette, hogy ők is csatlakoznak majd a jövőben ahhoz a kialakuló trendhez, miszerint egy régebbi játék mentéseivel exkluzív cuccokat oldhatunk fel magunknak egy aktuálisan megjelenő alkotáshoz.

A kiválasztott franchise esetünkben a Darksiders lett, amelynek második epizódja heteken belül a boltokba kerül, és amennyiben telepítésével a játék megtalálja az első rész mentéseit, úgy automatikusan két in-game tárgy válik elérhetővé hozzá.

A két in-game tárgy a tervek szerint a Pauldron of the Horsemen és a Chaos Fang lesznek, amelyek közül az első egy öt részből álló páncél szett, míg a második egy első szintű felszerelés, amelyek viselésével főhősünk hatékonyabban tud majd védekezni, de a kritikus találatok száma is megnövekedik majd a harcok közben.

A Darksiders II a tervek szerint még augusztusban felkerül a boltok polcaira, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Ha szeretnénk hozzá rögtön két exkluzív tárgyat elérni, csak őrizzük meg vagy keressük elő az első rész mentéseit.
1 hozzászólás

Stewenwolf

12 éve, 8 hónapja és 25 napja

Hah!Hol vannak már azok a mentéseim...

válasz erre
Darksiders II
11.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMitüzenarádió profiljamarco profilja