Darksiders II: Terítéken a Wii U-s verzió sajátosságai

2012. szeptember 18.
1.4361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Polygon magazin munkatársainak egy rövid bemutató keretein belül a THQ elmondta, hogy miféle exkluzív tulajdonságokkal rendelkezik majd a Darksiders II Nintendo Wii U-s változata, amely ugyebár aktívan használni fogja a GamePadot, valamint a Nintendo Networköt is.

Ezen kívül kiderült még, hogy a GamePad kijelzője szolgál majd arra, hogy a főképernyőn egy másodpercre se kelljen megszakítani a játékélményt, lévén a kontroller képernyőjén előhívhatjuk az inventory-t, a térképet, a képességfát, valamint küldetéseinket is itt tanulmányozhatjuk át.

A THQ megerősítette továbbá, hogy ezekben a percekben is két vadonatúj DLC csomag készülődik az alkotáshoz, amelyek a The Abyssal Forge és a The Demon Lord Belial névre hallgatnak, megjelenésük pedig csak jóval az alapjáték premierjét követően lesz esedékes az eShop kínálatában, a többi platformon pedig valószínűleg kicsit előbb.

Aki esetleg lemaradt volna róla, a Darksiders II-t megtalálhatjuk majd a Wii U kezdőcímei között, ami azt jelenti, hogy november végén számíthatunk az európai premierre.
Darksiders II Nintendo Wii U-s változata, amely ugyebár aktívan használni fogja a GamePadot, valamint a Nintendo Networköt is.'>
4 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 6 hónapja és 9 napja

Hát szerintem nem nagy szám, hogy lehozták oda a menüt... Ez az első dolog ami egy játéknál eszébe fog jutni a készítőknek.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 9 napja

"Mondjuk ez jó ötlet legalább kihasználja azt a bumfordi tabletet." Nem TABLET, ne idegesítsd a U vezérigazgatót, mert balhé lesz. Éppen az előbb olvastam egy másik cikket arról, hogy a U vezérek kiakadtak a tablet elnevezésen..

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 9 napja

Végre valami ami kihasználja.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 9 napja

Mondjuk ez jó ötlet legalább kihasználja azt a bumfordi tabletet.

válasz erre
Darksiders II
11.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja