Dark Sector: Game play action, kedvcsináló

2008. március 16.
7.5401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Dark Sector az egyik legelső bejelentett játék volt annó a jelenlegi generációra.

Még jóval az Xbox 360 és PlayStation 3 megjelenése előtt tudomásunk volt róla, pedig az már nem tegnap volt. A koncepció azóta rengeteget változott. A játék hivatalosan is elkészült és már szorgosan nyomják a lemezeket, hogy hó végére a polcokon láthassuk a D3 Publisher harmadik szemszögű, sci-fi lövöldéjét. Egy utolsó kedvcsinálóra invitálunk Titeket.

Akinél esetleg eddig radar alatt maradt a Dark Sector, az most készüljön egy szembesítésre. A akció shooter-ben Hayden Tenno bőrébe bújhatunk, aki egy titkos ügynök minőségében látogat el Lasria-ba. A kelet-európai helyszín egy szörnyű hidegháborús titkot rejt magában. Protagonistánkra ismeretlen eredetű ellenség támad, melynek során megfertőződik a Technocyte vírussal, amely kegyetlen és eszetlen gyilkossá változtatja a gazda testesteket.

Főhősünket eléri a végzete és a fertőzés által emberfeletti erőre és képességekre tesz szert, melyet uralmunk alá hajthatunk az akció sikeres túlélése érdekében. Válhat hős ügynökünkből? Ez már csak rajtunk fog múlni. Érkezett egy friss mozgókép anyag, amit ajánlunk szíves figyelmetekbe és ha megragadott a feeling, akkor március 28.-án irány a legközelebbi bolt és máris egy remek akció lövöldével leszel gazdagabb. Érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

#tv#
Dark Sector az egyik legelső bejelentett játék volt annó a jelenlegi generációra.'>
nincs még hozzászólás

Dark Sector
13.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja