Dark Sector: Elkészült, arany státuszban, indul a sorozatgyártás

2008. március 10.
2.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A rengeteg halasztás, csúszás és késés után végre elkészült a Dark Sector.

A D3 Publishing örömmel jelentette be, hogy hosszas fejlesztési idő után végre végleges formába sikerült önteni a régen várt Dark Sector-t. A játék arany státuszban díszeleg, így már indulhat is a sorozatgyártás. Az újgenerációs akció shooter PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n érkezik, várhatóan még ebben a hónapban. Néhány szóban Peter Andrew is nyilatkozott az örömteli esemény alkalmából.

Peter Andrew, a D3PA termékfejlesztési alelnöke elmondta, hogy a játékosok régóta várják türelmetlenül a Dark Sector-t és roppantul elégedettek, hogy végre sikerült végső formába önteniük a produktumot, így már csak a sorozatgyártás rövid időszakát kell átvészelni, hogy a játékosok átadhassák magukat az élménynek. A Digital Extremes stúdió szívét-lelkét beleadta a munkálatokba, hogy a játékmenet valóban átütő, a grafika pedig kábítóan gyönyörű legyen.

A késésekkel nyert idő nagy részét a fejlesztők leginkább a PlayStation 3-as portnak áldozták, hogy az ne szenvedje el azokat a hibákat, amiket a legtöbb portolt játék elszenved ezen a platformon. Biztosak akartak lenni abban, hogy a Sony-s kivetülés is megüti azt a magas színvonalat, amit a rivális gépezet produkál, tudtuk meg korábban a Digital Exteremes-től. Reméljük, hogy nem csak marketing szövegeket eregettek a srácok és valóban egy minden szempontból korrektnek itélhető verziót kapunk mindhárom platformon.


Dark Sector: Elkészült, arany státuszban, indul a sorozatgyártás - 2. kép


Dark Sector: Elkészült, arany státuszban, indul a sorozatgyártás - 3. kép


Dark Sector: Elkészült, arany státuszban, indul a sorozatgyártás - 4. kép


Dark Sector: Elkészült, arany státuszban, indul a sorozatgyártás - 5. kép

nincs még hozzászólás

Dark Sector
13.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGargameth profiljarDAVE profiljaGrifid profiljamarco profiljac0m1n65un profiljanurbanu profiljadrift3r91 profilja